NieR: Automata'nın Yapımı Tamanlandı

03.02.2017 21:41 Gazali Çetinkaya

   Square Enix yapımcısı Yosuke Saito twitter üzerinden NieR: Automata'nın gold statüsüne ulaştığını duyurdu. Bu da demek oluyor ki oyunun yapımı tamamlandı ve oyun çıkış tarihi ile buluşmaya hazır.
 
   Yosuke Saito ayrıca NieR: Automata'nın aslında uzun zaman önce yapımın tamamlandığını ancak son dönemlerde bu tip tweetlerin popüler olmasından dolayı kendisinin de bunu duyurmak istediğini belirtti.
 
   NieR: Automata; 23 Şubat tarihinde Japonya'da, 7 Mart tarihinde Kuzey Amerika'da ve 10 Mart tarihinde ise Avrupa'da PlayStation 4 için çıkış yapacak. PC sürümünün ise ilk başta PlayStation 4 ile eş zamanlı olarak çıkış yapacağı söylenmişti ancak daha sonra henüz netleşmediği için sadece 2017 olarak belirtildi. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NieR Automata Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 1 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 2 Saat önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler