Nikolaj Coster-Waldau, The Last of Us Dizisi ile İlgili Söylentilere Cevap Vermedi

23.09.2020 11:11 Özgür Eroğlu

 
Oyun dünyasının en başarılı ve en popüler serilerinden biri olan The Last of Us'ın bildiğiniz gibi bir dizisi geliyor. Dizinin oyuncu kadrosuna dair hiçbir şey bilinmiyor. 
 
Her popüler uyarlamada olduğu gibi The Last of Us dizisi için de hayranlar belirli roller için kendi oyuncularını seçti. Sosyal medyaya bakıldığında Joel rolü için en fazla istenen iki oyuncu var; Hugh Jackman ve Nikolaj Coster-Waldau. Nikolaj Coster-Waldau ismi ile çok tanınan bir oyun değil, bu yüzden Game of Thrones'taki Jamie Lannister diyebiliriz.
 
Geçtiğimiz günlerde Nikolaj Coster-Waldau, Reddit üzerinden bir soru cevap etkinliğine katıldı. Haliyle direkt olarak oyuncuya "Dizide Joel'u oynayacak mısın?" sorusu soruldu. Kendisi ise soruyu cevaplamadı ve kaçamak bir cevap verdi. Sorunun üzerine Nikolaj Coster-Waldau, "Part II'yi yeni aldım, harika bir oyun." cevabını verdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Dizisi Platformlar: PC Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: HBO Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 7 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 8 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 9 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 10 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler