Ninja Gaiden II Xbox One Geriye Uyumluluk Sistemine Eklendi

17.04.2019 00:52 Gazali Çetinkaya

 
Haziran 2008'de Xbox 360 için çıkış yapan Ninja Gaiden II artık Xbox One üzerinde de oynanabilir durumda. Microsoft, Ninja Gaiden II'nin bugün itibarıyla Xbox One Geriye Uyumluluk sistemine eklendiğini duyurdu.

Ayrıca halihazırda Xbox One Geriye Uyumluluk sisteminde mevcut olan Splinter Cell: Double Agent, Splinter Cell: Conviction, Splinter Cell: Blacklist, Fable II ve Fable III Xbox One X için iyileştirildi.

Her zaman olduğu gibi, sahip olduğunuz ve Geriye Uyumluluk oyun kataloğunun bir parçası olan dijital oyunlar, Xbox One'ınızın "Yüklemeye Hazır" bölümünde otomatik olarak görüntülenir. Geriye Uyumluluk oyun kataloğunda bulunan diskli oyunlar için diski takın; konsol, oyunu sabit diskinize indirmeye başlayacaktır. Oyunu sabit diske indirdikten sonra kullanıcıların oyunu oynamak için oyun diskini sürücüde takılı bırakması gerekir.

Ninja Gaiden II - Xbox Store TR - 64,00 TL

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 3 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler