Ninja Gaiden Sigma Plus'ın Çıkış Tarihi + Sitesi

06.01.2012 16:04 Ersin Kılıç


     PS3 ve Xbox dışında Nintendo Wii U için de geliştirilen Ninja Gaiden 3 ile ekranlarımızı kana bulayacak olan Ryu Hayabusa, eski bir macerasının yeniden yapımı ile de karşımıza çıkacak. Daha önce PS3'e çıkan ninja Gaiden Sigma'nın ek içeriklere sahip oyunu Ninja Gaiden Sigma Plus'ın resmi internet sitesi açıldı.
 
     Ryu Hayabusa'nın Sony'nin yeni el konsolu Vita'ya konuk olacağı Sigma Plus'ın resmi internet sitesinde oyuna ait yayınlanan video ve ekran görüntüleri yer alıyor. Sitenin alt kısmında ise resmi Facebook ve Twitter adreslerine ait içerikler yer alıyor. Farklı bölümler dışında yeni içeriklere de sahip olan Ninja Gaiden Sigma Plus'ın resmi sitesine buradan ulaşabilirsiniz.
 
     Oyunun ayrıca çıkış tarihi de bugün açıklandı. Yapılan açıklamaya göre Ninja Gaiden Sigma Plus, 22 Şubat'ta raflardaki yerini alacak. Yani PS Vita'nın çıkış oyunlarından birisi olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ninja Gaiden Sigma Plus Platformlar: VITA Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Tecmo Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Başlıyor! 22 Nisan Silent Hill 2 Remake'in Ana Karakter Yüz Modellemesi Değişti 22 Nisan Star Wars İçin Unreal Engine 5 Konsept Videosu Yayınlandı 22 Nisan 11 Yılın Ardından 7 Days to Die Tam Sürüme Kavuşuyor 22 Nisan Spider-Man 2'nin Resmi Olmayan PC Portu Güncellendi 22 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler