Ninja Gaiden ve Dynasty Warriors Şubatta Vita'da

Ninja Gaiden Sigma'yı Vita ekranlarına oynamak güzel olacak gibi görünüyor
24.11.2011 15:33 Alkan Adakaner

       Playstation Vita'nın Avrupa çıkışıyla birlikte piyasada yerini alacak oyunlara arasına iki önemli yapım daha katılıyor. Bu oyunlardan ilki Ninja Gaiden Sigma'nın Vita sürümü olacak. Oyunun Vita sürümü Hero adlı yeni bir zorluk modu ve dokunmatik ekran özelliklerine sahip olacak.
 
      Diğer oyun ise yine bir Tecmo Koei yapımı olan Dynasty Warriors oldu. 22 Şubat tarihinde bu oyunu da Vita ile birlikte satın alma şansını yakalayacaksınız.
 
     3DS'in az sayıda oyunla piyasaya çıkması ve Nintendo'nun zor duruma düşmesi sonrası Sony, Vita'da işleri biraz daha sıkı tutuyor gibi görünüyor. 1. parti güçlü oyunların yanı sıra 3. parti firmalar da Vita için güzel yapımlar hazırlıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ninja Gaiden Sigma Plus Platformlar: VITA Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Tecmo Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 4 Saat önce Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 5 Saat önce Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 6 Saat önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 8 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler