Ninja Theory'nin Yeni Deneysel Oyunu Project: Mara'dan Geliştirici Günlüğü Yayınlandı

18.01.2021 21:40 Gazali Çetinkaya

 
DmC: Devil May Cry ve Hellblade: Senua's Sacrifice geliştiricisi Ninja Theory, yeni yapımı Project: Mara'dan geliştirici günlüğü yayınladı.

Project: Mara deneysel bir proje ve hikaye anlatımının yeni yollarını keşfedecek. Gerçekte yaşanmış deneyimleri ve derin araştırmaları baz alan yapım, zihinsel korkuyu olabildiğince doğru ve gerçekçi bir şekilde yansıtacak.
 
Ninja Theory, Project: Mara ile fotorealistik grafikler sunmayı amaçlıyor ve geliştirici günlüğü de buna odaklanıyor.
 
Oyun tek bir yerde geçecek ve o da bir apartman dairesi. Geliştirici ekip gerçekte var olan bu daireyi nasıl kusursuz bir şekilde tekrar oluşturmaya çalıştığını gösteriyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project: Mara Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Microsoft Tür: hikaye anlatımı odaklı oyun Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler