Ninja Theory'nin Yeni Oyunu Bleeding Edge'den İlk Oynanış Görüntüleri

14.06.2019 15:12 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Microsoft, Ninja Theory tarafından geliştirilen dörde dört takım tabanlı çevrimiçi aksiyon dövüş oyunu Bleeding Edge için oynanış görüntüleri paylaştı.
 
Bleeding Edge Xbox One ve PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi açıklanmadı. 27 Haziran'da alfa testi düzenlenecek. Oyunun resmi websitesi üzerinden kayıt yaptırabilirsiniz.
 
Oyunun tanıtım yazısı:


DmC: Devil May Cry ve Hellblade: Senua's Sacrifice'ın arkasındaki stüdyonun oyunu Bleeding Edge, her dövüşçünün yıkım yaratmak için mekanik olarak güçlendirildiği hızlı ve çılgın bir 4v4 takımlı dövüş oyunudur.

4v4 Takımlı Dövüş
Dövüş mekaniklerini dinamik 3. şahıs aksiyonuyla birleştiren eşsiz bir çok oyunculu oyunu deneyimleyin. Tekniği, zamanlamayı ve ekip çalışmasını ödüllendiren hızlı ve stratejik dövüş sisteminde düşmanlarınız için zamanı durdurun, zihinleri kontrol edin, roketlere binin ve elektrikli gitar soloları atın.

Kendinize Has Dövüş Stilinizi Gösterin
Her dövüşçü için benzersiz yetenek setleri oluşturarak kendi stilinizi yansıtın. Kişisel oyun stilinize uygun setler oluşturmak için her biri oynayarak kazanılabilen yüzlerce sibernetik mod arasından seçiminizi yapın.

Zorlu Bölgeler
Ölümcül bölgesel tehlikelerle dolu alanları avantajınız doğrultusunda kullanın ve karmaşa içerisinde öne çıkın. Buttercup'ın elektrikli testeresiyle rakiplerinizi yüksek voltajlı tellere fırlatın veya Makutu'nun omuz vuruşuyla düşman saldırganları gelmekte olan trenin bulunduğu raylara sürükleyin.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bleeding Edge Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 19 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler