Ninja ile Twitch Özel Anlaşma İmzaladı

11.09.2020 02:02 Gazali Çetinkaya

 
Tyler "Ninja" Blevins, Twitch ile çok yıllı özel bir anlaşma imzalayarak canlı yayın platformuna resmi olarak geri döndü.

Ninja Ağustos 2019'da Twitch'ten ayrılarak Microsoft'un canlı yayın platformu Mixer ile anlaşmıştı. Microsoft'un bu yazın başlarında Mixer'ı kapatıp Facebook Gaming ile ortaklığa gitmesinden sonra Ninja serbest kaldı ve ünlü streamer son kararını Twitch'ten yana kullandı.
  
Ninja tarafından belirtilene göre "Tam zamanlı yayıncılığa geri dönmekten ve sadık hayran kitlemle tekrar bağlantı kuracak olmaktan büyük heyecan duyuyorum. Hangi platformun daha iyi olduğuna karar vermek için hiç acele etmedim ve bu süreçte Twitch çok destekleyici oldu ve benim genel kariyer hedeflerimi anladı. Kariyerimin bu bir sonraki bölümünde, yeterince temsil edilmemiş içerik oluşturucularını ön plana çıkarmaya çalışacağım." 
 
Ninja'nın Twitch kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 57 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler