Nintendo 31 Ocak 2019'dan Sonra Wii'deki Tüm Video Streaming Servislerini Sonlandıracak

10.11.2018 18:56 Gazali Çetinkaya

 
Nintendo, 31 Ocak 2019 tarihinden sonra Netflix dahil olmak üzere Wii konsolundaki tüm video streaming servislerini sonlandıracak.

Duyuru Netflix'in resmi websitesi üzerinden yapıldı, ayrıca reddit kullanıcılarına Netflix'ten gelen aşağıdaki mail de haberi doğruluyor.
 
"Maalesef, Nintendo 31 Ocak 2019'dan sonra Netflix kanalı dahil olmak üzere Wii'deki tüm video streaming servislerini sonlandıracaktır."

"Yakında ek özellikler ile desteklenen bir cihazda daha iyi bir Netflix deneyiminin keyfini çıkaracağınızı umuyoruz. Cihaz listemiz için lütfen netflix.com/wii adresini ziyaret edin."
 
Switch'e geçtiğimiz günlerde YouTube uygulamasına kavuştu ve bu mail de Netflix'in yakında Switch'e geleceğini işaret ediyor gibi.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 4 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler