Nintendo 3DS için Swords & Soldiers 3D Duyuruldu

Swords & Soldiers 2D gerçek zamanlı strateji oyunlarının eğlenceli olabileceğinin bir kanıtı
29.12.2012 10:50 Alkan Adakaner


     Ronimo Games'in ilk olarak Wiiware için piyasaya çıkardığı, daha sonra PC, Mac ve Playstation 3 için de yayınladığı gerçek zamanlı strateji oyunu Swords & Soldiers'ın Nintendo 3DS için de hazırlandığı açıklandı.
 
     Circle Entertainment tarafından Nintendo 3DS'e uyarlanacak oyunun adı "Swords & Soldiers 3D" olarak belirlendi. Şu an Ronimo Games ve Circle Entertainment yetkilileri oyunun demosu ve ücretsiz DLC gibi konular üzerinde konuşuyorlar.
 
     Geliştirici firma daha önce (hatta geçen hafta) Castle Conquerer – Heroes 2 adlı oyununu DSiWare servisinde yayınlamıştı. Nintendo konsolları konusunda deneyimli olan firma bakalım Swords & Soldiers 3D'de nasıl bir performans gösterecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Swords & Soldiers Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Circle Entertainment Dağıtıcısı: Ronimo Games Tür: RTS Çıkış Tarihi: 16 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 9 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler