Nintendo 3DS'in Sistem Güncellemesinden Detaylar

10.12.2013 14:52 Talha Aynacı

 
   Nintendo 3DS için uzun süredir beklenen sistem güncellemesi nihayet yayınlandı ve Nintendo Wii U ile Nintendo 3DS arasına Nintendo Network hesap bağı kuruldu. Yani artık her iki konsolda da kullanacağınız NN hesabı bütünleşmiş durumda.
 
   Öte yandan bir diğer beklenen özellik, Nintendo Wii U'nun sosyal ağı MiiVerse, Nintendo 3DS'e teşrif etti. Böylelikle hem Nintendo 3DS oyunlarına ait özel forum ve paylaşımlar oluşmuş oldu hem de Letter Box'ın kapanması sonrasında 3DS'in paylaşım etkinliğinde açılan yara kapanmış oldu.
 
   PC ve akıllı cihazlarınız üzerinden eShop'a ulaşma imkanı üzerinde halen çalışılırken, internet üzerinden MiiVerse giriş kısa süre içinde aktif olacak.

   Yapılan önemli bir uyarının da altını çizelim. Nintendo 3DS ve Nintendo Wii U hesaplarınızın bütünleşmesi sonrasında bu hesaplarınızda bulunan mevcut para/krediler de tek vücut olmuş durumda. Dilerseniz her iki platform için de almış olduğunuz ürünleri geriye dönük olarak görüntüleyebiliyorsunuz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft'un Valve'i 16 Milyar Dolara Satın Alma Söylentisi (Video) 22 Dk önce Meat İnceleme: Tüyler Ürpertici Kısa Bir Deneyim 1 Saat önce Tchia, 27 Haziran'da Switch Konsollarında 1 Saat önce 8 Aylık Çalışmanın Ardından Dark Souls Re-Remastered Modu Çıktı 26 Mayıs Intel Extreme Masters Dallas 2024 Başlıyor! 26 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler