Nintendo 3DS'in Yazılım Güncellemesi Yayımlandı

27.03.2013 10:23 Erkut Köse


   Nintendo'nun sevilen el konsolu 3DS için yeni bir yazılım güncellemesi sunuldu. Bu güncellemeyle birlikte kullanıcıların uzun zamandır beklediği iki yeni özellik de ortaya çıkmış oldu.
 
   Bu özelliklerden ilki, kutulu ve indirilebilir olarak satın aldığınız oyunlar arasında kayıt dosyalarınızı transfer edebileceğiniz bir yazılım. Böylece oyunun bir sürümünde nerede kaldıysanız diğerinde de aynı şekilde devam etmeniz mümkün hale geliyor.
 
   Gelen bir diğer özellik ise eShop'tan alışveriş yapan oyun severleri sevindirecek nitelikte. Uzun süren yükleme süreçlerinden sıkılan oyuncular, artık konsollarını uyku moduna getirdiklerinde indirme işlemlerine devam edebilecekler. Güç tasarrufu açısından oldukça faydalı bir özellik olduğunu söyleyebiliriz.
 
   Miiverse için ise ne yazık ki bir güncelleme yayınlanmış değil. Nintendo'nun yakın zamanda bu alanda da güncelleme çıkarması bekleniyor.
 
   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler