Nintendo Amiibo Talebini Karşılamak için Sıkı Çalışıyor

20.06.2015 17:03 Ömür Gencer


       Bildiğiniz gibi Nintendo'nun Amiibo figürleri dünya genelinde yoğun ilgi görüyor. Hatta öyle ki Nintendo Amiibo stoklarını yeterince hızlı dolduramıyor. Nintendo Amerika'nın başkanı Reggie Fils Aime verdiği röportajda bu konuya değindi.
 
       The Wall Street'e konuşan Aime: "Amiibo figürlerini olabildiğince hızlı üretiyor ve yine aynı hızda piyasaya sürüyoruz. Son üretim dalgasında yaklaşık 30 gün içinde Amerika içinde 1 milyondan fazla Amiibo sattık. Mart'ın sonlarına doğru global olarak 3'te 2'sinden fazla Amerika Kıtası'na ait olmak üzere 10.5 milyon Amiibo sattık. Figürler için inanılmaz büyük bir talep var ve bu talep Amerika bölgesinde yoğunlaşmış durumda." açıklamalarına yer verdi. Bu açıklamalardan Amiibo füglerinin Nintendo için ne kadar önemli olduğunu görebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
CD Projekt Büyük Oyunları Daha Sık Yayınlamak İstediğini Bildirdi 5 Saat önce ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 6 Saat önce God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 7 Saat önce Birinci Dünya Savaşı Temalı Korku Oyunu Conscript Çıkış Tarihi Açıklandı 8 Saat önce Bleach: Brave Souls Xbox One ve Switch Konsollarına Geliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler