Nintendo Avrupa Genel Merkezi Kapatılıyor

07.06.2014 11:15 Talha Aynacı

 
     Biz "Nintendo, Türkiye'ye tekrar döner mi?" diye soraduralım, Japon oyun devi Nintendo, Avrupa'daki önemli merkezlerinden birisinin işlevine son vermeye hazırlanıyor. 
 
Almanya, Großostheim'de yer alan genel merkez binası kapatılırken 130 çalışanın da işine son verilecek ve operasyon merkezi Frankfurt'da yer alan ofise kaydırılacak. Kapatılan bina ise satılacak. Nintendo Avrupa tarafından konu hakkında yapılan açıklamada Nintendo'nun yeni bir yapılanma süreci içine girdiği ve Avrupa'da uzun vadede daha başarılı işler yapmak ve Avrupa iş anlayışına daha iyi uyum sağlamak için bu adımın atıldığı belirtiliyor. Bu hareketin uzun süreçten geçen analizler sonrasında gerçekleştiği de gelen bilgiler arasında.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 5 Satışlarının 200 Milyona Ulaştığı Açıklandı 9 Dk önce Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 4 Saat önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 5 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 5 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler