Nintendo, Avrupalı Perakendecilerin Birinci Parti Dijital Oyun Kodu Satmasını Yasakladı

02.07.2020 09:17 Gazali Çetinkaya

 
Nintendo, Avrupalı tüm perakendecilerin birinci parti oyun kodu satmasını kalıcı olarak durdurdu.
 
Super Mario Odyssey ve Animal Crossing: New Horizons gibi Nintendo'nun birinci parti oyunlarını dijital olarak satın almak isteyen Avrupalı kullanıcılar için artık tek adres Nintendo eShop.
 
Avrupalı perakendeciler üçüncü parti oyunlar, online abonelik ve indirilebilir içerikler için dijital kod satmaya devam edebilecek.
 
Nintendo tarafından yapılan resmi açıklama şöyle:
 
"Son yıllarda gelişen Avrupa pazarını dikkatli bir şekilde inceledikten sonra, kendi yayınladığımız yazılımların indirme kodlarının 1 Temmuz 2020'den itibaren geçerli olmak üzere perakendeciler üzerindeki ulaşılabilirliğinin sonlandırılmasına karar verildi. Müşteriler Avrupalı perakendecilerden Nintendo eShop için bakiye, Nintendo Switch Online abonelik, Pokemon Sword and Shield Expansion Pass gibi eklentiler ve diğer yayıncılara ait yazılımların indirme kodlarını satın almaya devam edebilecek. Her zaman yeni yollar araştırıyoruz ve Nintendo eShop içeriğini mümkün olduğunca çok oyuncuya sunmak için yeni yöntemler üzerinde çalışmaya devam edeceğiz."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler