Nintendo Labo Toy-Con 04: VR Kiti Duyuruldu

07.03.2019 09:46 Gazali Çetinkaya

 
Nintendo, Switch için Nintendo Labo Toy-Con 04: VR Kitini duyurdu. 
 
Nintendo Labo: VR Kit, Nintendo Labo serisindeki dördüncü kit olup Toy-Con adında DIY karton kreasyonlar yapmak için araçlar sağlar; bu kreasyonlarla çeşitli oyunlar oynayabilir ve Nintendo Switch teknolojisinin hepsini nasıl hayata getirdiğini keşfedebilirsin. Nintendo Labo: VR Kit, diğer kreasyonlarla birleşen, oyuncuları oyun dünyasıyla etkileşime girmeleri ve Nintendo Labo oyun deneyimini arttırmak için doğal hareketler ve jestler kullanmaya teşvik eden Toy-Con VR Gözlüğü dahil olmak üzere altı yeni Toy-Con kreasyonu sunuyor. Toy-Con Ateşleyicisi ile yabancı bir istilaya karşı savaşın, Toy-Con Kamera ile oyun içi renkli bir okyanusu ziyaret edin ve deniz yaşamının fotoğraflarını çekin ve çok daha fazlasını yapın.
 
Nintendo Labo: VR Kit, bir grup insanın Toy-Con kreasyonlarını elden ele dolaştırmasını teşvik eder, böylece odadaki herkes kolayca eğlenceye katılabilir. Bu sosyal oyunu teşvik etmeye yardımcı olmak için, oyuncular Nintendo Switch konsolunu Toy-Con VR Gözlüğüne yerleştirip sayısız oyunu ve deneyimi keşfetmek için gözlerine takarlar, kafa bandına gerek yoktur.
 
Nintendo Labo: VR Kit iki şekilde piyasaya sürülecektir: biri tüm Toy-Con kreasyonlarını içerir, diğeri ise daha küçük bir proje seçeneği içerir:
 
Nintendo Labo: VR Kit: Eksiksiz Nintendo Labo: VR Kit, Nintendo Switch oyununu ve altı Toy-Con projesini inşa edecek materyalleri içerir - Toy-Con VR Gözlükleri, Toy-Con Ateşleyici, Toy-Con Kamera, Toy-Con Kuş, Toy-Con Rüzgar Pedalı ve Toy-Con Fil - bir Ekran Tutucu ve Güvenlik Kapağı *. Tam deneyimi yaşamak isteyen çocuklar ve aileler için iyi bir seçenek.
 
Nintendo Labo: VR Kit – Starter Set + Blaster: Başlangıç Seti, Nintendo Switch oyununu, Toy-Con VR Gözlüklerini ve Toy-Con Ateşleyiciyi, Ekran Tutucu ve Güvenlik Başlığını inşa etmek için tüm bileşenleri içerir. Başlangıç Seti, Nintendo Labo VR dünyasına harika bir giriş noktası. 
 
Başlangıç Setine sahip olan oyuncular, deneyimlerini genişletmek için aşağıdaki isteğe bağlı genişleme setlerini satın alabilir:

Nintendo Labo: VR Kit – Expansion Set 1: Genişleme Seti 1, Toy-Con Fil ve Toy-Con Kamerayı içerir.

Nintendo Labo: VR Kit – Expansion Set 2: Genişleme Seti 2, Toy-Con Rüzgar Pedalını ve Toy-Con Kuşunu içerir.

Yaratıcı Toy-Con Garajı modu - tüm Nintendo Labo yazılımının bir parçası olarak bulunur - oyuncuların deneyecekleri temel programlama araçları sunan Nintendo Labo: VR Kit ile birlikte gelir.Nintendo Labo: VR Kit tarafından sunulan deneyimler hakkında daha fazla bilgi gelecekte açıklanacaktır. Nintendo Labo: VR Kit - Başlangıç Seti + Ateşleyici ve komple Nintendo Labo: VR Kit 12 Nisan'da mağazalarda satışa sunulacak.
 
Resmi websitesini buradan ziyaret edebilirsiniz.
 
basın bülteni 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 1 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 1 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 2 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 3 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler