Nintendo NX Kontrolcüsü Sahte Çıktı

26.03.2016 00:53 Talha Aynacı

 
      Günlerdir internet aleminin en çok konuşulan konularından birisiydi Nintendo NX kontrolcüleri olduğu idda edilen görseller. Fiziki tuşların olmadığı, analogların ekranın içinden çıkageldiği, hem estetik hem de ergonomik açıdan endişe verici duran kontroller Nintendo takipçilerini fazlasıyla ürkütmüştü ki, nihayet bu sahte kontrolcüyü yapan arkadaş çıkıp "durun yahu, tamam ben yaptım" diyerek hepimizin bir oh çekmesini sağladı.
 
Finlandiya'da yaşayan dostumuz  bu sahte kontrolcüyü nasıl oluşturduğunu ise YouTube hesabında yayınladığı bir video eşliğinde anlatıyor. Acaba bu açıklama sonrasında internette günlerce tartışan, forumlarda 200+ sayfa boyunca kafa patlatan oyunseverler nasıl hissetti? 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 3 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 6 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 7 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 7 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler