Nintendo Rusya Başkanı Yasha Haddaji Uyarı Aldı

15.01.2019 18:57 Gazali Çetinkaya

 
Nintendo Rusya başkanı Yasha Haddaji, bir Twitch canlı yayını esnasında ve günlük ofis ortamında da çalışanlarına kötü davranması ve işten çıkarmakla hatta diğer firmalarda da iş bulmasını engelleme yönündeki tehditleri sebebiyle Nintendo'dan uyarı aldı.

Nintendo'nun Eurogamer Almanya'ya yaptığı resmi açıklama:
 
"Nintendo, Kasım ayında Nintendo Rusya genel müdürü Bay Yasha Haddaji'ye yönelik iddialar ile ilgili derinlemesine bir soruşturma başlattı.
 
Gerçeklerin gözden geçirilmesi sonucunda, Sayın Haddajı'nın videoda görülen davranışlarının günlük iş hayatında da sergilendiği ortaya çıktı. Videoya cevaben oluşan taciz suçlamaları soruşturma kapsamında kanıtlanamadı ancak Bay Haddaji eylemlerinin davranış kurallarımızı ihlal ettiğini kabul etti ve bundan pişmanlığını ifade etti. Kendisi resmi bir uyarı aldı ve tüm Nintendo Rusya çalışanlarından yazılı olarak özür diledi.
 
Gelecekte Nintendo Avrupa, Rus oyunculara Nintendo tecrübesi ve Nintendo ürünlerine erişim sağlamalarında yardımcı olmak için Nintendo Rusya'ya daha fazla kaynak sağlayacak. Tüm çalışanlarımızın davranışlarının Nintendo'nun kurumsal değerlerine uygun olmasını sağlamak istiyoruz ve bu standartlara uyacağımızın sözünü veriyoruz." 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 1 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'ye Türkçe Dil Desteği Eklendi! 1 Saat önce Fallout 76'ya Yeni Bölge Geliyor: Skylive Valley 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler