Nintendo, Splatoon İçin Senaryo Modunu Duyurdu

06.11.2014 00:45 Samet Konuksal


    Nintendo'nun E3 2014 kapsamında duyurusunu yaptığı shooter oyunu Splatoon, ilginç tarzıyla büyük ilgi toplamıştı. Nintendo'nun tarzına uyacak şekilde kanlara değil, farklı farklı renklere sahip olan Splatoon, gördüğü ilginin ardından daha büyük çaplı bir proje haline gelmiş görünüyor.
 
    Nintendo, Wii U'ya özel geliştirilen TPS oyunu Splatoon için senaryo modunu duyurdu. Nintendo Direct sunumu sırasında gelen duyuruda oyunun senaryo modundan bir video da yer alıyor. Bulmacalarla bezenmiş ve oynanış açısından oldukça eğlenceli görünen Splatoon'un bu videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Bu arada, sunum sırasında oyunun çıkışı için 2015'in ikinci çeyreğinin gösterildiğini belirtelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Splatoon Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: TPS Çıkış Tarihi: 9 Haziran 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 7 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler