Nintendo Switch Batarya Süresi Test Edildi

24.02.2017 08:21 Gazali Çetinkaya

 
   Nintendo, Nintendo Switch'i incelemeleri için birçok oyun sitesine gönderdi ve bu sitelerden Siliconera konsolun batarya süresini test etti. 
 
   The Legend of Zelda: Breath of the Wild üzerinde yapılan teste göre Nintendo Switch'in bataryası 2 saat 39 dakika sonra %1 oranına geldi ve şarj edilmezse kısa süre sonra uyku moduna geçileceği uyarısı verildi. Ardından 9 dakika sonra cihaz uyku moduna geçti ve konsolun sarjı varsayılan parlaklık ayarında toplam 2 saat 48 dakika gitmiş oldu. 
 
   Ardından en düşük parlaklıkta yapılan testte ise bu süre 3 saat 5 dakika oldu. Ayrıca Siliconera'nın bu testleri uçak modunda yani Wifi aktif değilken yaptığını da belirtelim.
 
   Ek olarak Nintendo Switch bataryasının kaç saatte dolduğu da test edildi. Belirtilene göre ilk olarak cihazın tekrar açılması için 4 dakika gibi bir süre gerekiyor ve 1 saat şarj edildikten sonra cihazın bataryası %45 dolmuş oluyor. %100 dolması için ise 3 saat 4 dakika gerekiyor.
 
   Nintendo tarafından resmi verilen bilgilerde cihazın tek şarjla 2.5 - 6.5 saat arasında bir süre sunduğu ancak The Legend of Zelda: Breath of the Wild gibi oyunlarda 3 saat civarı bir süre sunduğu belirtilmişti. 4310mAh batarya kapasitesine sahip Switch'in uyku modunda 3 saatte şarj edildiği de açıklanmıştı. 
 
   Nintendo Switch 3 Mart 2017 tarihinde dünya genelinde çıkış yapacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Çok Oyunculu Baladins, PC için 15 Mayıs'ta Çıkıyor 3 Dk önce Aksiyon Oyunu Dunjungle, PC için Duyuruldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord Remake, 23 Mayıs'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 13 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler