Nintendo Switch Eylül Ayının En Çok Satan Konsolu Oldu

19.10.2019 18:33 Özgür Eroğlu

 
Nintendo'nun başarılı konsolu Nintendo Switch başarılarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde sizlere bildirdiğimiz üzere Nintendo Switch, Kuzey Amerika'da 15 milyondan fazla satmıştı. Şimdi ise Nintendo Switch Eylül ayının en fazla satan donanımı oldu.
 
NPD Group isimli bir pazar araştırma şirketinin çalışanı Mat Piscatella'nın attığı tweete göre Nintendo Switch, Eylül ayının en çok satan donanımı. Ayrıca Nintendo Switch hala 2019 yılının en çok satan konsolu unvanını da koruyor.
 
Switch'in satışları ise Kuzey Amerika'da 15 milyon adeti aştı. Switch'in Avrupa bölgesindeki satışları da 10 milyon adeti aştı. Japonya'da ise 10 milyon olmak üzere. Famitsu'nun verilerine göre net miktar 9.553.987. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 4 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 5 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 6 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler