Nintendo Switch Kullanıcılarının JoyCon'ları Teker Teker Bozulmaya Başladı

19.07.2019 12:10 Nursema Emre

 
Bildiğiniz gibi geçtiğimiz haftadan beri Nintendo cephesinde oldukça yoğun günler yaşanıyor. Öncelikle Nintendo Switch Lite'ı duyuran, daha sonra da cihazın pil ömrünü gözle görülür oranda artırmayı vadeden yeni Switch duyurusunu yapan Nintendo şimdi de JoyCon'ların ardı ardına gümlemesiyle uğraşacak gibi görünüyor.
 
Bozulduğu taktirde ek olarak 80 dolar ödeyerek satın alabildiğiniz ve neredeyse konsolun yarı fiyatına satılan JoyCon'larla ilgili oyuncuların artan şikayetleri forumlada dolup taşmış durumda.
 
"JoyCon Drift" adı verilen ve maalesef kronikleşmek üzere gibi duran bu sorun, karakterinizin hiçbir analog hareketi yapmasanız dahi kafasına göre bir yere gitmesine sebep oluyor.
 
Konuyla ilgili örnek bir videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Henüz Nintendo cephesinden bir açıklama yapılmış değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler