Nintendo Switch Pro Duyurusunun E3 Öncesinde Yapılması Bekleniyor

27.05.2021 12:16 Gazali Çetinkaya

 
Uzun zamandır söylenti olarak duyduğumuz yeni Switch modeli en sonunda resmi olarak tanıtılacak ve çıkışı için de çok fazla beklemeyeceğiz gibi duruyor.

Bloomberg ve Eurogamer'ın kaynaklarına göre Nintendo yeni Switch modeli Switch Pro'yu E3 öncesi düzenleyeceği bir sunumda duyurmayı planlıyor.
 
Bloomberg'in kaynakları, Switch Pro'nun Eylül ya da Ekim'de çıkacağını ve 300 dolar olan mevcut Switch modelinden daha pahalı olacağını söylüyor. Beklentiler 350 veya 400 dolar yönünde.

Switch Pro ile Switch Lite piyasadaki iki Switch konsolu olarak bulunacak ve Switch Pro zamanla mevcut Switch modelinin yerini alacak.
 
Bloomberg'in daha önce paylaştığı haberlerde, Switch Pro'nun daha hızlı bir işlemci ile daha fazla bellek içereceği, 7 inç 720p çözünürlükte OLED panele sahip olacağı, TV modunda 4K çözünürlük sunacağı ve yeni Nvidia çipinin 4K görsel sunabilmek adına DLSS destekleyeceğini öğrenmiştik.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 2 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 2 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 3 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 4 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler