Nintendo Switch Sistem Güncellemesi 11.0.0 Yayınlandı

01.12.2020 08:08 Gazali Çetinkaya

 
Switch'in yeni sistem yazılımı güncellemesi versiyon 11.0.0 yayınlandı.
 
Ana menüde haberlerin hemen yanına Nintendo Switch Online eklendi. Nintendo Switch Online aboneliğinin sunduğu her şeyi (akıllı telefon uygulamaları, online oynanış, mevcut turnuvalar, NES ve SNES oyunları, buluttaki kayıt veriniz ve üyelere özel indirimleri) tek bir yerde topluyor.

Kullanıcı sayfasına Trending sekmesi eklendi. Arkadaşlarınızın hangi oyunları oynadığına ve kaç saat oynadığına göz atabileceğiniz bir kısım.
 
İndirilmesi gereken birden fazla içerik olduğunda artık hangisini ilk indirebileceğinizi seçebilirsiniz. Ayrıca birden fazla Switch konsoluna bağlı aynı Nintendo hesabındaki bir içeriği kullanırken kayıt verisi bir konsoldan diğerine otomatik olarak indirilecek. Bu özelliği kullanabilmek için bir defalık manuel olarak indirmeniz gerekli. 
 
Ekran görüntülerini ve videoları Switch'ten diğer cihazlara aktarmak artık daha kolay. USB ile bilgisayara ve QR kod ile akıllı telefonunuza kopyalayabilirsiniz.

Bunların yanı sıra Super Mario Bros.'un 35. yıl dönümü şerefine yeni profil simgeleri ve Brezilya Portekizcesi desteği geldi.
 
Daha fazla bilgi için güncelleme notlarına buradan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 19 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 39 Dk önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 1 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 2 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler