Nintendo Switch Sunum Listesi Sızdırıldı - Söylenti

09.01.2017 20:48 Gazali Çetinkaya

 
 
   Nintendo Switch sunumu Türkiye saati ile 13 Ocak sabah 7'de yapılacak ancak onun öncesinde sunumun bir kısmı iddialara göre sızdırıldı.
 
   Gün içerisinde IGN Fransa, aşağıdaki fotoğrafı twitter aracılığıyla paylaştı ve ardından hızlı bir şekilde kaldırıldı. GameTransfers adlı site ise silinmeden ekran görüntüsü almayı başardı. 
 
   Listeye baktığımızda ise sunum esnasında yapılacak yazılım duyurularını görüyoruz. Bu duyurular arasında ise en dikkat çekeni The Legend of Zelda: Breath of the Wild oyununun 17 Mart tarihinde çıkış yapacak olarak gösterilmesi diyebiliriz. Yeni Zelda oyunu dışında 17 Mart için The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition, Splatoon Counterattack, Mario Kart 8: Switch IT ve Super Mario RPG: Rabbid's Invasion oyunları listelenmiş. 
 
   24 Mart tarihi için ise Pikmin World ve Assassin's Creed Egypt listelenmiş. Diğer net çıkış tarihi verilmemiş oyunlara bakacak olursak; Super Mario Frost Land, Super Smash Bros. for Nintendo Switch, NBA 2K17 ve FIFA 17 ikinci çeyrek için, Minecraft ve Dragon Quest XI ise 2017 yılı için listelenmiş. 
 
   Tarihi görünmeyen Just Dance 2017 ise muhtemelen çıkış oyunlarından birisi olacaktır. Söylentilere ve listeye göre cihazın 17 Mart tarihinde sunulması bekleniyor. 
 
   Listenin tamamı görünmüyor. Aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
   Nintendo Switch, 2017 yılının mart ayında piyasaya sunulacak. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 10 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler