Nintendo Switch için Dragon Quest XI S Demo, Süper Shypox, Dragon Quest X Dünyası ve Daha Fazlası

03.08.2019 14:51 Özgür Eroğlu


Bugün Square Enix, Dragon Quest Yaz Festivali'nin canlı yayınına ev sahipliği yaptı ve bazı haberlerde bulunmak üzere, Dragon Quest XI S: Elusive Age Echoes - Definitive Edition'ın yeni görüntülerini sundu.

Oyuna eklenecek Dragon Quest X dünyasının bazı görüntülerini de görüyoruz. 3DS versiyonundan miras kalmış geçmiş Dragon Quest dünyalarına seyahat etmenizi sağlayan sistemde ziyaret edebilirsiniz.

İkinci video, Japon dergisi VJump'ta yayınlanan mangada giyilen kıyafetten esinlenerek Erik için bir kostüm gösteriyor.

Son olarak, tüm parti üyelerinin rastgele utanmasına ve sıradan Shypox seçeneğinde olduğu gibi ana kahramana gerçekleşmesi yerine, sırasını yitirmesine neden olacak olan Süper Shypox olan Draconian Quest'e bir eklenti göreceğiz. .

Dragon Quest XI S: Zor Bir Çağın Yankıları - Definitive Edition, 27 Eylül 2019'da Nintendo Switch için çıkışını gerçekleştirecek. Bahsi geçen videoları aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
 



İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Quest XI Platformlar: 3DS PS4 Geliştirici: Toylogic Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 25 Dk önce EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 5 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 5 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 6 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler