Nintendo Switch'in Fiyatı, Çıkış Tarihi ve Oyun Listesi 12 Ocak Tarihinde Açıklanacak

27.10.2016 08:51 Gazali Çetinkaya

 
   Nintendo, yeni konsolu Switch'i duyurduktan sonra akıllarda çok fazla soru işareti bırakmıştı ve ardından 2016 yılı içerisinde de konsol hakkında daha fazla bilgi vermeyeceklerini duyurmuşlardı. Neyse ki 2017 yılının hemen başlarında Nintendo Switch ile ilgili önemli detaylara ulaşabileceğiz.
 
   Nintendo sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı mesaj ile Nintendo Switch hakkında daha fazla detayın 12 Ocak tarihinde yapılacak bir sunumla açıklanacağını duyurdu. Nintendo'nun resmi sitesine baktığımızda ise bu açıklanacak detayların konsolun fiyatı, net çıkış tarihi ve oyun listesi olduğunu görüyoruz.
 
"Learn more about Nintendo’s new home gaming system at the Nintendo Switch Presentation, streamed LIVE on Jan. 12" 
 
   Ek olarak Nintendo Switch, 14 ve 15 Ocak tarihlerinde Tokyo Big Sight esnasında oynanabilir olacak. 
 
   Nintendo Switch, 2017 yılının mart ayında hem ev hem de el konsolu olarak piyasaya sunulacak. Belirtildiği üzere net çıkış tarihi 12 Ocak günü yapılacak sunumda açıklanacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 10 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler