Nintendo Switch'in GameCube Virtual Console Desteği Olabilir

07.12.2016 16:09 Gazali Çetinkaya

 
   Nintendo'nun Eshop üzerinde eski oyunlarını bulundurduğu kütüphanesi Virtual Console, Switch üzerinde GameCube oyunlarını destekleyebilir.
 
   Oyun basınının en önemli sitelerinden birisi olan ve daha öncesinde de birçok söylentisi doğru çıkan Eurogamer, bugün paylaştığı haberinde -3 ayrı kaynaktan doğrulattığı bilgiye göre- Nintendo Switch'in GameCube Virtual Console desteğine sahip olacağını yazdı. 
 
   Ayrıca Eurogamer'ın tarafından belirtilene göre GameCube desteği test edilmiş ve çalışıyor. 3 tane Nintendo oyunu ise Switch için hazır durumda. Bu oyunlar ise Super Mario Sunshine, Luigi's Mansion ve Super Smash Bros. Melee.
 
   Nintendo ise henüz haberi doğrulamış değil ve cevap vermeyi de reddetmiş. Eğer doğrulanırsa seçili GameCube oyunlarını dijital olarak satın alıp Nintendo Switch üzerinde oynayabileceğiz.
 
   Nintendo Switch, 2017 yılının mart ayında piyasaya sunulacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler