Nintendo, Switch'in Ömrünü Olabildiğince Uzatmak İstiyor

01.07.2020 16:16 Gazali Çetinkaya

 
Switch henüz neredeyse 3.5 yaşında ve Nintendo konsolun ömrünü olabildiğince fazla uzatmayı istiyor.
 
Yatırımcı toplantısı sırasında konuşan Nintendo başkanı Shuntaro Furukawa konu ile ilgili olarak şöyle bir açıklamada bulundu:
 
"Mevcut konsolumuz Nintendo Switch dördüncü yılına girecek ve konsolun popülerliği hâlâ artmaya devam ediyor. Bunun arkasında iki önemli faktör olduğunu düşünüyoruz."
 
"Bunlardan ilki Nintendo Switch ve Nintendo Switch Lite olmak üzere farklı özelliklere sahip iki donanımımız var. İkinci sebep ise sadece Nintendo Switch olarak bir platformumuz var. Böylelikle tüm firmalarımız bu konsola oyun geliştirmeye odaklanabiliyor. Bu faktörlerden en iyi şekilde yararlanmak ve konsolun yaşam döngüsünü olabildiğince fazla uzatmak istiyoruz." 
 
Switch ilk olarak Mart 2017'de piyasaya sürüldü. Ardından Eylül 2019'da sadece taşınabilir olarak kullanılabilen Switch Lite çıktı. Daha güçlü bir modelin geleceğine yönelik söylentiler uzun zamandır ortalıkta dolaşıyor fakat resmi bir açıklama yok.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler