Nintendo, Switch'in Üretimini %20 Artırıyor

09.09.2020 09:07 Gazali Çetinkaya

 
Bloomberg'in haberine göre Nintendo, Switch'in üretimini 31 Mart 2021'de sona eren mali yıl için 30 milyon adede kadar yükseltiyor.

Animal Crossing: New Horizons'ın başarısı ve corona virüsünün yol açtığı karantina sebebiyle konsola hiç olmadığı kadar yoğun bir talep ortaya çıktı. Ağustos ayının başlarında konsolun üretim miktarı bu mali yıl için 25 milyona çıkarılmıştı fakat Bloomberg'in belirttiğine göre bu da talebi karşılamakta yetersiz ve ek 5 milyon daha üretilecek.
 
Bloomberg ayrıca Nintendo'nun 2021'de güçlü bir oyun listesi ile birlikte yeni bir Switch modelini piyasaya sunmaya hazırlandığını tekrar belirtti. Bu modelin gelişmiş interaktiflik ile daha kaliteli ekran içereceği söyleniyor ve Nintendo'nun bazı üçüncü parti geliştiricilere 4K çözünürlük destekli oyunlar yapmasını istediği ifade ediliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 3 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 3 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 4 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 5 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler