Nintendo, Türkiye'deki Faliyetlerini Durduruyor!

07.03.2012 22:00 Ersin Kılıç


     Nintendo'nun Türkiye distribütörlüğünü yapan Nortec Eurasi'da son günlerde hareketli günler yaşanıyordu. İlk olarak firmanın başındaki isim olan Hasan Çolakoğlu görevinden ayrıldığını açıklamıştı.Bugün ise firmadan çok daha üzücü bir haber geldi.
 
     Nintendo.com.tr'de firmanın Türkiye'deki faliyetlerini durduracağı açıklandı. Konu ile ilgili yapılan açıklamada mevcut faliyetler için desteğin devam edeceği belirtilmiş. Fakat Wii U arefesinde böyle bir olayın yaşanması ve Türk oyun sektörü için büyük atılımlar yapan bir firmanın kapanması oldukça üzücü oldu. Nintendo'nun farklı bir distribütör arayışında olduğu da gelen dedikodular arasında yer alıyor. Yapılan açıklama ise şu şekilde ;
 
"Üzülerek duyurmak isteriz ki, Türkiye distribütörümüz Nortec Eurasia, ticari operasyonunu durdurma kararı aldığını tarafımıza bildirmiştir.

Turkiye’deki tüketicilerimizi temin ederiz ki , müşteri destek servislerimizin devamı için gerekli tüm adımları atmaktayız. Aynı zamanda yeni ürünlerimizi ve tecrübelerimizi Turkiye piyasasına sunmak için arayışlarımız hızla devam etmektedir. Bununla ilgili yeni duyuruları önümüzdeki günlerde paylaşacağız."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler