Nintendo, Yeni 3DS Modellerini Duyurdu

29.08.2014 15:29 Samet Konuksal


    Nintendo'nun başarılı el konsolu Nintendo 3DS için bugün yeni bir duyuru yapıldı. Nintendo, hem normal Nintendo 3DS, hem de Nintendo 3DS XL modellerinde yapılan bir yeniliği tanıttı.
 
    Firmanın tanıttığı yeni Nintendo 3DS modelleri, konsolların eski hâline göre 1.2 kat daha büyük bir ekrana sahip. Bunun haricinde konsolun üzerindeki tuşların renklendirildiği ve tuş kısmının hemen yukarısına da ufak bir analog kontrolcünün eklendiği görülüyor. Ek olarak yeni modelle beraber konsolun arkasına tetik tuşları olarak nitelendirebileceğimiz ZR ve ZL tuşları da ekleniyor.
 
    Yeni Nintendo 3DS modelinin tek getirisi oynanış kısmındaki yeniliklerde olmuyor. Belirtilenlere göre yeni modellerde daha kaliteli bir üç boyutlu görüntüleme seçeneği göreceğiz. Micro-SD kartları destekleyeceği belirtilen yeni modeller, daha güçlü bir işlemciye sahip olacak.
 
    Yeni konsol modellerinin 11 Ekim'de Japonya'da çıkacağı belirtiliyor. Nintendo cephesinden henüz Avrupa veya Amerika çıkışı için bir söz söylenmiş değil.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Immortals of Aveum Konsollarda AMD FSR 3 Desteğine Kavuştu 1 Saat önce DLSS Rakibi Auto SR Hangi Oyunlarda Çalışacak? İşte Liste 2 Saat önce Microsoft'un Valve'i 16 Milyar Dolara Satın Alma Söylentisi (Video) 2 Saat önce Meat İnceleme: Tüyler Ürpertici Kısa Bir Deneyim 3 Saat önce Tchia, 27 Haziran'da Switch Konsollarında 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler