Nintendo, Yükleme Detaylarını Paylaşacak

07.07.2012 12:39 Beril Sergün


     Nintendo'nun geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamaya göre; yeni oyunları New Super Mario Bros. 2 ile yüklenme sayıları piyasayla paylaşılacak.
 
     Nintendo 3DS üzerinden oynayabileceğiniz oyunu kim, ne kadar indirmiş her şey ve bu konuyla ilgili her detay paylaşılacak böylece (Nintendo'ya göre) içinde bulunduğumuz endüstri, marketi daha iyi anlayabilecek.
 
     Satoru Iwata'nın yaptığı açıklama şöyle; "New Super Mario Bros. 2'nin yapacağı sayıyı halka duyurmak istiyoruz çünkü bu sayede ne kadar satıldığını söyleyebilir ve bu endüstrideki rakiplerimiz yüklenme sayısına göre müşterilerine nasıl şeyler sunmaları gerektiğini görürler."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
New Super Mario Bros. 2 Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 19 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monolith'in Geliştirdiği Wonder Woman'dan Yeni Detaylar Sızdırıldı 3 Saat önce Yeni Starfield Modu Çok Sayıda Star Wars Gemisini Oyuna Ekliyor 4 Saat önce Gears of War: E-Day'in 2025 Yılında Çıkış Yapacağı Bildiriliyor 5 Saat önce Marvel's Spider-Man 3'ün Ekran Görüntüleri Sızdırıldı 6 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler