Nintendo ve Platinum Games Aksiyon Oyunu Astral Chain'i Switch için Duyurdu

14.02.2019 10:48 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Nintendo ve geliştirici Platinum Games, yeni aksiyon oyunu Astral Chain'i Switch için duyurdu. 30 Ağustos'ta çıkacak.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Özel görev kuvvetinin bir parçası olarak, dünyayı istila eden gizemli ve yabancı yaratıklara karşı savaşmak size kalmış.
 
Yakın gelecekteki multikültürel şehir Ark, başka bir boyuttan gelen tehlikeli yaratıklar sonucunda büyük bir felaket ile karşı karşıya. Tehlikeli yaratıklar insanlara saldırmaya, şehri parçalamaya başlıyor ve normal polis güçleri onlarla rekabet edemiyor ve en sonunda tüm bu tehditlere karşı koymak için Neuron olarak bilinen yepyeni özel görev kuvveti birimi kuruluyor.
 
Yaratıklara karşı koymak için insanlık özel bir silah geliştirdi: Legion. Legion partneriniz olarak hareket eder ve soruşturmanıza yardımcı olur. Ancak Legion'ın asıl yeteneğini gösterdiği yer savaş alanı. Legion ile birlikte çalışın ve düşmanlarınızla savaşmak için her türlü dövüş tekniğini kullanın. Legion ile birlikte aynı düşmana aynı anda saldırabilirsiniz ya da farklı rakipler belirleyebilir veya çeşitli öğelerle destekleyerek onu düşmanın üstüne salabilirsiniz. Bu sinerjik aksiyon sistemini savaşmak ve keşfetmek için kullanın.
 
Maceranızda iki karakterden birini  – erkek ve kadın – seçin ve seçmediğiniz karakter ikiziniz ve Neuron'un bir üyesi olarak oyunda yer alır. 
 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Astral Chain Platformlar: Geliştirici: PlatinumGames Inc. Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 32 Dk önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler