Nintendo'nun Bugünkü Bütün Duyuruları Bu Haberde

Yeni Zelda oyununda duvarlarda da gezinebileceğiz
17.04.2013 22:49 Alkan Adakaner

 
     Nintendo'nun bugünkü 3DS odaklı Nintendo Direct etkinliğinde çok sayıda güzel haber verildi. Bunların en önemlisi Pikmin 3'ün çıkış tarihi ve The Legend of Zelda'nın yeni oyununun duyurulmasıydı. Peki diğer önemli haberler neler. Hepsini bir arada bu haberde bulabilirsiniz.
  
Nintendo 3DS Haberleri
 
* 3DS için yeni bir Yoshi's Island duyuruldu. Bebek Mario ve Yoshi gizemli bir adada yepyeni bir yolculuğa çıkacaklar.
* Mario & Luigi: Dream Team'in 11 Ağustos'ta piyasaya çıkacağı açıklandı. Bu macerada Mario gerçek dünya ile kurgusal dünya arasında kalacakken, Luigi ise rüyalarında Princess Peach'i kurtarma amacında olacak.
* Donkey Kong Country Returns 3D, 24 Mayıs'ta raflardaki yerini alacak. Bu oyunda 8 yeni bölümün bulunacağı belirtildi.
* Mario and Donkey Kong: Minis on the Move: Nintendo e-shop'a özel olacak bu yapımda 180 bölümü 4 farklı oyun modunda oynayabileceğiz. 9 Mayıs'ta bu yapıma ulaşabileceksiniz.
* Animal Crossing: New Leaf Hardware Bundle'ın Kuzey Amerika'da 219.99 dolara satılacak. Bu paketin 9 Haziran'da oyunla birlikte raflardaki yerini alacağı belirtiliyor.
 
 
* Gameboy Color'ın beğenilen yapımları The Legend of Zelda: Oracle of Ages ve The Legend of Zelda: Oracle of Seasons'ın 30 Mayıs'ta Nintendo 3DS e-shop'taki yerlerini alacakları açıklandı.
* Mario Party serinin yeni oyunu "Party Like it’s the Year of Luigi" duyuruldu. Bu oyunda 81 yeni mini oyunu 7 farklı oyun tahtasında oynayabileceğimiz söyleniyor. Bu kış mevsiminde oyuna kavuşacağız.
* 500'den fazla bulmacaya sahip olacak olan Professor Layton and the Azran Legacy'nin Batı'da 2014 yılında Nintendo 3DS ekranlarına geleceği açıklandı.
* Shin Megami Tensei IV'ün 16 Temmuz'da 3DS için Batı'da çıkacağı da açıklandı.  Atlus'un bu efsanevi RPG oyunu beklenenden çok daha önce Amerika ve Avrupalı oyuncularla buluşacak.
 
Nintendo Wii U Haberleri
    Bu konferans aslında 3DS odaklı olduğu için Wii U'ya büyük duyurular yapılmadı. Yine de önemli birkaç başlık var.
 
* Super NES için 1995 yılında piyasaya çıkan ünlü Earthbound (diğer adıyla Mother) sonunda Wii U'nun Virtual Console servisine bu yıl içinde gelecek.
* New Super Mario Bros U için bir indirilebilir içerik olan "New Super Luigi U" adlı DLC duyuruldu. 82 adet geliştirilmiş bölümün yanı sıra, Luigi için yepyeni maceralar karşımızda olacak. Çoğu bölüm kısa, ama öz olarak tasarlanmış.
* Yeni sistem güncellemesi ile Wii U menüleri arasında gezerken artık uzun süre beklemeyeceksiniz. Bu güncelleme sistemi oldukça hızlı hale getiriyor.
* Sistem güncellemesi sonrasında Nintendo, Virtual Console servisini ve Wii U Panorama View adlı uygulamayı yayınlayacak. Özellikle Wii U Panorama View harika bir uygulama.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler