Nioh'un Kaç Saat Süreceği Açıklandı, Ayrıca PC Sürümü için Bir Plan Yok

30.10.2016 02:14 Gazali Çetinkaya

 
 
   PlayStation 4'ün beklenen yapımları arasında yer alan ve daha önce yayınlanan demolardaki zorluğuyla dikkatleri çeken Nioh için önemli diyebileceğimiz birkaç soru yanıtlandı.
 
   WCCFTech ile röportaj yapan oyunun yönetmeni Fumihiko Yaşuda, kendisine sorulan Nioh'un PC'ye gelme ihtimali var mı sorusuna, "Şu anda Nioh'u PC'ye çıkarmak gibi bir planımız yok." şeklinde cevap verdi. 
 
   Bunun dışında oyunun kaç saat süreceği üzerine gelen soruya Fumihiko Yasuda, ortalama olarak 70 saat civarında bir süre oyunu tamamlamak için yeterli olacak, diye belirtti.
 
  Nioh, 7 Şubat tarihinde Kuzey Amerika, 8 Şubat tarihinde Avrupa ve 9 Şubat tarihinde ise Japonya'da çıkış yapacak. Oyunun Batıdaki dağıtıcılığını ise Sony Interactive Entertainment üstlenecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nioh Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Tecmo Koei Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 8 Şubat 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler