No Man's Sky ‘Beyond’ Güncellemesi Duyuruldu

15.03.2019 19:18 Gazali Çetinkaya

 
Hello Games, No Man's Sky'ın en büyük güncellemesi olacak Beyond'u duyurdu. Bu yaz PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için yayınlanacak.

Güncelleme oyuna üçbileşen ekleyecek. No Man's Sky Online bu bileşenlerden ilki. No Man's Sky Online oyuna evrenin her bir yerindeki oyuncuları bir araya getirip oynamasına olanak verecek radikal yeni bir sosyal ve çok oyunculu deneyim getirecek.

Hello Games: "No Man's Sky Online insanları daha önce hiç olmadığı gibi bir araya getirecek ve birçok çevrimiçi unsura sahip olacak olmasına rağmen No Man's Sky'ı halen bir MMO oyunu olduğunu düşünmüyoruz. Bir abonelik gerektirmeyecek, mikro ödemeler içermeyecek ve mevcut tüm oyuncular için ücretsiz olacak."

Hello Games diğer iki bileşen hakkındaki detayların önümüzdeki haftalarda paylaşılacağını belirtti.

Teaser videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
No Man's Sky Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Hello Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 10 Ağustos 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler