No Man's Sky Steam'de 800 Bin Sattı

30.10.2016 01:01 Gazali Çetinkaya

 
 
   No Man's Sky gerçekten bu yılın en ilginç oyunlarından birisi olmayı başardı. Oyun son zamanların en çok eleştiri alan ve en düşük kullanıcı incelemelerine sahip yapımı olmasına rağmen 2016'nın en iyi Steam çıkışını ve PS4'te 2016'nın en hızlı ikinci çıkışını gerçekleştirdi. Ayrıca No Man's Sky Yeni IP'ler bakımından ise Sony'nin konsolunda en başarılı çıkış yapan 5. oyunu da oldu.
  
   Steam'deki satışların ne durumda olduğunu merak ediyorsanız verilere göre No Man's Sky'ın Steam'de 800.000 civarında sattığını görüyoruz.
 
   Bu sayının ise şu an oyuna sahip kişilerin olduğunu belirtelim. Steam'de en çok iade edilen oyunlardan birisi de olan No Man's Sky'ın iadelerini saymazsak muhtemelen 1 milyon civarında bir satışa ulaşmış olacaktı.
 
  No Man's Sky, 9/10/12 Ağustos tarihlerinde PlayStation 4 ve PC için çıkış yapmıştı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
No Man's Sky Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Hello Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 10 Ağustos 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 7 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 8 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 9 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 10 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler