No Man's Sky için ‘Exo Mech’ Güncellemesi Yayınlandı

07.04.2020 18:07 Gazali Çetinkaya

 
İlk olarak 2016 yılında piyasaya sunulan ve yöntemsel olarak oluşturulan bir evrende keşif yapmaya ve hayatta kalmaya çalıştığınız No Man's Sky içerik desteği almaya devam ediyor.
 
Hello Games, No Man's Sky için ‘Exo Mech’ güncellemesinin bugün itibarıyla PlayStation 4, Xbox One ve PC için yayınlandığını duyurdu.
 
Bu güncelleme ile birlikte artık oyunda meka kullanabiliyorsunuz. Gelişmiş özelliklere sahip mekalar gezinmek ve keşif yapmak için yeni yollar sunuyor.
 
Güncelleme aynı zamanda sanal gerçeklik için gelişmiş kokpit görünümü, yeni Exocraft teknolojileri, geliştirilmiş Exocraft taraması, görsel iyileştirmeler, hata düzeltmeleri ve daha fazlasını içeriyor. 
 
Tüm detaylar için nomanssky.com/exo-mech-update

Exo Mech fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
No Man's Sky Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Hello Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 10 Ağustos 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler