No Man’s Sky'a Güncelleme Duyuruldu, Hello Games Açıklama Yaptı

25.11.2016 21:03 Gazali Çetinkaya

   Uzun süredir sessizliğini koruyan Hello Games, bugün yaptığı duyuru ile birlikte oyuna yeni bir güncelleme geleceğini belirtti. “Foundation Update” adıyla sunulacak bu güncelleme hakkındaki yama notları ise ilerleyen günlerde paylaşılacak ve güncelleme de yakın zamanda yayınlanacak. Hello Games'in belirttiğine göre bu güncelleme No Man's Sky'ın en büyük güncellemesi olmayacak ancak bir şeyin başlangıcı olacak.
 
   Duyuru ile birlikte tabii ki bir de açıklama yapıldı. Açıklama şu şekilde oldu. 
 
"Küçük ekibimiz 9 haftadır geliştirme süreci üzerinde sıkı bir şekilde çalışıyor, Foundation güncellemesi için onaylama ve testler yapılıyor. Bu bizim en büyük güncellememiz olmayacak, bir şeyin başlangıcı olacak.
 
No Man's Sky'ın çıkışından beri yoğun ve dramatik tartışmalar oldu. Sessiz kaldık, ancak dinliyoruz ve oyunu iyileştirmeye odaklandık. Ekibimiz bu konuda çok tutkulu. Olumlu ya da olumsuz geri bildirimler oyunu daha iyi hale getirmek için yardımcı olacaktır. Bu güncelleme uzun bir yolculuğun ilk adımı olacak. Umarız bize katılırsınız.
 
Teşekkürler
Hello Games"
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
No Man's Sky Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Hello Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 10 Ağustos 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 6 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 7 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 8 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 9 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler