No Man's Sky'a Mass Effect'ten Normandy SR1 Eklendi

21.05.2021 17:42 Gazali Çetinkaya

 
Mass Effect serisinden Normandy SR1 uzay gemisi, No Man's Sky'a iniş yaptı.
 
Geliştirici Hello Games, No Man's Sky'ın Expeditions moduna bir yenisini ekledi. Beachhead Expedition.
 
Expeditions modunda oyuncular aynı gezegende çeşitli ekipman, teknoloji, gemi ve silahlarla yolculuklarına başlıyor ve verilen görevleri tamamlayıp yeni yerler keşfederek ödüller kazanıyor ve son varış yerine ulaşmaya çalışıyor. 
 
Beachhead Expedition içerisinde belli bir aşamaya geldikten sonra Anomalous Research görevini alacaksınız ve bu görevi tamamlayarak Normandy SR1 uzay gemisini alabilirsiniz. Almak için 31 Mayıs'a kadar zamanınız var.
 
No Man's Sky PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam & Microsoft Store) üzerinde ulaşılabilir durumda. Xbox Game Pass'e dahil.

No Man's Sky x Mass Effect - Normandy fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
No Man's Sky Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Hello Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 10 Ağustos 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 3 Dk önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 37 Dk önce The Rogue Prince of Persia'dan Beklentileriniz Nelerdir? 1 Saat önce Strateji Simülasyon İçerikli Norland 16 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Çok Oyunculu Baladins, PC için 15 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler