No Man's Sky'ın Oyuncu Sayısında %90 Oranında Düşüş Yaşandı

25.08.2016 10:13 Gazali Çetinkaya

 
   Hello Games adında bağımsız bir stüdyo tarafından geliştirilip oyunculara sunulan No Man's Sky gerek multiplayer kısmındaki yaşanan olaylar gerekse de Steam ve PlayStation 4 üzerindeki büyük çıkışı ile çok fazla konuşulmayı başardı.
 
   PlayStation 4'te bu yılın en iyi çıkış yapan ikinci oyunu olan No Man's Sky, Sony konsolunda da en iyi beşinci çıkış yapan oyun olmuştu. Ancak bir hafta sonra paylaşılan veriler ile oyunun satışlarında %81 düşüş yaşandığı da ortaya çıkmıştı. 
 
   Steam üzerinde ise 2016'nın en iyi çıkışını yapan oyun kısa bir sürede oldukça yüksek bir oranda oyuncu kaybetmiş görünüyor. İlk günlerinde Steam'de en çok oynanan oyunları listenin başlarında bulunan No Man's Sky, SteamSpy'dan gelen bilgiye göre oyuncu sayısında %90 civarında bir düşüş yaşamış.
 
   Bu istatistikler ile birlikte No Man's Sky muhtemelen son zamanların en başarılı çıkışını yapıp ve en hızlı düşüşe geçen oyunu olmuş olabilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
No Man's Sky Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Hello Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 10 Ağustos 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 36 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler