No Man's Sky'ın PS5 ve Switch Fiziksel Sürümleri 7 Ekim'de Yayınlanacak

24.06.2022 11:30 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Hello Games, No Man's Sky'ın Switch sürümünün 7 Ekim'de hem fiziksel hem de dijital olarak çıkış yapacağını duyurdu. Bunun yanı sıra PlayStation 5 için fiziksel bir sürüm de aynı gün satışa sunulacak. Fiziksel sürümler Bandai Namco tarafından dağıtılacak.
 
2016'da piyasaya sürülmesinden bu yana No Man's Sky, bugüne kadar altı yıl boyunca toplam 20 büyük ek içeriğe sahip oldu. Oyunun Switch sürümü önceden yayınlanmış tüm içeriğin yanı sıra gelecekte güncellemelere de sahip olacak. Son büyük genişletme paketi ise Outlaws'dı.
 
Klasik bilim kurgu türünün yanı sıra macera ve hayal gücünden ilham alan No Man's Sky, benzersiz gezegenler ve yaşam formlarıyla dolu, sürekli tehlike ve aksiyon içeren bir galaksiyi oyunculara sunuyor. 
 
No Man's Sky şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için mevcut. 
 
Fragman videoları
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
No Man's Sky Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Hello Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 10 Ağustos 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler