No More Heroes III 2021'e Ertelendi

10.09.2020 09:17 Gazali Çetinkaya

Geliştirici Grasshopper Manufacture, bu yıl içerisinde çıkması planlanan No More Heroes III'ün çıkış tarihini 2021'e erteleme kararı aldı.

Aksiyon-macera hack and slash oyunu 2021'de Switch için çıkacak.

Grasshopper Manufacture, oyunun ertelenmesinde corona virüsünün geliştirme sürecine olan etkisinin kilit rol oynadığını belirtti.

"Tüm ekip oyunu 2020'de piyasaya sürmeyi umarak sıkı bir şekilde çalışıyordu fakat corona virüsünün etkileri geliştirme programına büyük darbe vurdu ve beklenmedik gecikmelere sebep oldu. Artık geliştirme sürecinde yeniden normale dönmeye başlamamızla birlikte kaliteye öncelik vermeye ve çıkış tarihini ertelemeye karar verdik."

Ayrıca çizgi roman sanatçısı ve The Boys'un yaratıcılarından Darick Robertson ile oyuna illüstrasyonlar hazırlaması için anlaşıldı. İlkine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
No More Heroes III Platformlar: Geliştirici: Grasshopper Manufacture Dağıtıcısı: Grasshopper Manufacture Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Persona 1 ve 2'nin Remake Sürümleri Yolda Olabilir 1 Saat önce Final Fantasy 7 Remake'in Son Oyunu Ne Zaman Gelecek? 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi Split 1 Şampiyonu Fire Flux Esports Oldu! 3 Saat önce Fallout 4 London Modu Süresiz Olarak Ertelendi! 15 Nisan Final Fantasy XIV: Dawntrail FSR 1.0 ve DLSS 2'yi Destekleyecek 15 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler