No More Heroes III ‘The Return’ Fragmanı

13.12.2019 05:01 Gazali Çetinkaya

 
Grasshopper Manufacture, No More Heroes III için ‘The Return’ başlıklı beş dakika uzunluğunda yeni bir fragman yayınladı.

Orijinal No More Heroes oyununun on yıl sonrasında geçen No More Heroes III Santa Destroy'daki eski evine geri dönen Travis Touchdown'un hikayesini takip ediyor. Travis Touchdown, Santa Destroy'a vardığında denizde yüzen dev bir yapay metropol ve şehrin yukarısında gizemli uçan bir cisim ile karşılaşır. Bu garip yeni dünyada çılgın tehlikeli suikastçilerle yüzleşmek zorunda kalacaksınız.

Robin Atkin Downes ve Paula Tiso'nun Travis Touchdown ve Sylvia Christel karakterleri rollerine geri dönmesinin yanı sıra No More Heroes III RIZE müzik grubunun üyesi Nobuaki Kaneko  tarafından bestelenen tamamen yeni orijinal bir müzik içeriyor.

No More Heroes III 2020'de Switch için çıkacak.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
No More Heroes III Platformlar: Geliştirici: Grasshopper Manufacture Dağıtıcısı: Grasshopper Manufacture Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4 London Modu Süresiz Olarak Ertelendi! 15 Nisan Final Fantasy XIV: Dawntrail FSR 1.0 ve DLSS 2'yi Destekleyecek 15 Nisan The Elder Scrolls IV: Oblivion DLC Boyutunda Moda Kavuştu 15 Nisan Visions of Mana İçin Yeni Fragman Yayınlandı 15 Nisan Looter Shooter Oyunu ROBOBEAT 16 Mayıs'ta Çıkacak 15 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler