Nuclear Dawn Demosu Geliyor

Takım oyunu kilit noktayı oluşturuyor.
30.11.2011 12:24 Gökhan Yılmaz

 
     Strateji ve FPS türlerini harmanlayarak ortaya farklı bir şey çıkartan Nuclear Dawn geçtiğimiz aylarda piyasaya çıkmıştı. Eğer ilginizi çektiyse fakat almaya korkuyorsanız sizin için iyi bir fırsat doğdu. Oyunun zaman kısıtlamalı demosu 15 Aralık'ta Steam üzerinden başlayacak.
 
     İyi ve bilinçli bir takım oyunu gerektiren yapımda kendi üssünüzü kurarken ve geliştirirken; bir yandan da askerlerin kaynak toplayarak düşmanları vurması gerekiyor.
 
     Nuclear Dawn'ın Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Oynanabilir demo 15 Aralık'ta başlayıp 19 Aralık'ta sona erecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nuclear Dawn Platformlar: PC Geliştirici: InterWave Studios Dağıtıcısı: InterWave Studios Tür: FPS Çıkış Tarihi: Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 25 Dk önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 1 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 2 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler