Nvidia, DLSS Teknolojisinin Geleceği Yeni Oyunları Açıkladı

13.10.2021 10:44 Mehmet Tandoğan

 
 
NVIDIA, Derin Öğrenme Destekli Süper Örnekleme (DLSS) teknolojisini destekleyecek bazı yeni oyunları duyurdu. Ekibin belirttiğine göre Baldur's Gate 3, Rise of the Tomb Raider, Sword and Fairy 7 ve Chivalry 2 önümüzdeki süreçte bu teknolojiden yararlanabilecek.
 
Baldur's Gate 3 güncellemesi bu hafta Steam'e geliyor. NVIDIA DLSS için çok sayıda heyecan verici yeni değişiklik ve desteği beraberinde getiriyor. Verilere göre DLSS ile performans 4K'da yüzde 88 kadar artıyor.
 
 
 
18 Ekim'de Shadow of the Tomb Raider, NVIDIA DLSS'nin en son sürümüne uyumlu olacak şekilde yeni bir güncelleme alacak. Shadow of the Tomb Raider orijinal olarak DLSS 1.0 kullanıyordu. Yeni güncellemeyle hem görüntü kalitesi hem de performansı artacak. Ayrıca Rise of the Tomb Raider'a da DLSS desteği gelecek.
 
 
 
 
 
26 Ekim'de ise Torn Banner Studios, Chivalry 2'ye DLSS'i destekleyecek yeni bir yama yayınlayacak. NVIDIA, bu DLSS güncellemesinin performansı yüzde 45'e kadar artıracağını iddia ediyor. 
 
 
 
Son olarak, Sword and Fairy 7'de 21 Ekim'de çıkış yapacak ve hem DLSS hem de Ray Tracing'i destekleyecek. 
 
Yayınlanan karşılaştırma videoları
 
 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 26 Dk önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 39 Dk önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 1 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 2 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler