Nvidia Ekran Kartı Alanlara The Division Hediye

18.02.2016 14:19 Alkan Adakaner

 
   Ubisoft'un betası devam eden açık dünya, online shooter oyunu The Division yüksek sistem gereksinimleriyle dikkat çeken bir oyun. Nvidia'da yeni ekran kartı alanlara bu oyunu hediye etmeye başladı. 
 
    Mart ayında piyasaya çıkacak olan Tom Clancy’s The Division'a Nvidia kartlarla birlikte sahip olmak için 17.02.2016 tarihinden itibaren GeForce GTX 970, 980 veya 980 Ti grafik kartı ya da GeForce 970M, 980M veya GTX 980 ile güçlendirilen dizüstü bilgisayar satın almanız yeterli.
 
   NVIDIA’nın GameWorks HBAO+ ve PCSS görsel efektlerini The Division'da kullandığını belirtelim. O nedenle bu marka ekran kartlarını aldığınızda oyunun atmosferinde de önemli değişiklikler yaşanacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Division Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Massive Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 8 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler