ONM'den Modern Warfare 3 Wii'ye %71 Puan

Wii sürümü diğer konsol sürümlerinin çok gerisinde görsellere sahip
16.11.2011 18:09 Alkan Adakaner

    Activision, Call of Duty oyunlarının PC, PS3 ve Xbox 360'a çıkan HD sürümlerini bol bol tanıtırken Wii sürümü ile ilgili ne bir ekran görüntüsü ne de bir video yayınlamaz. Black Ops'ta kullandığı bu strateji, Modern Warfare 3'te de devam ediyor. Tabi bunun tek amacı düşük görsellikteki Wii sürümünü almak isteyen oyuncuların akıllarında HD sürümün görsellerinin kalması. Gerçekten de hiç dürüstçe olmayan bir pazarlama taktiği. Üstelik bu seri Wii'de hiç de azımsanmayacak kadar çok satıyor.
 
      Beklediğimiz gibi Call of Duty: Modern Warfare 3'ün Wii sürümü yine sessiz sedasız piyasaya çıktı. ONM (Official Nintendo Magazine) yani Resmi Nintendo Dergisi de oyunu incelemiş ve 100 üzerinden 71 puan vermiş.
 
     Oyunun Wii sürümünün senaryo modunun HD sürümler ile aynı olduğunu belirten dergi bazı Spec Ops görevlerinin ise Wii'de bulunmadığını belirtiyor. Modern Warfare 3'ün online multiplayer seçeneklerinin ise hala Wii'deki çoğu shooter oyundan iyi olduğunu belirten dergi böylece bu sürümü inceleyen ender otoritelerden birisi oluyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 20 Dk önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 1 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 1 Saat önce Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 1 Saat önce MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler