OPM: Far Cry 3, 2011 Yılında Çıkabilir

Ortalığı cehenneme çevirmenin vakti gelmedi mi artık Ubisoft?
15.02.2011 16:47 Alkan Adakaner


     Oyun dünyasında sık sık söylentilerle karşılaşıyoruz. Bunların çoğu doğal olarak gerçek çıkmıyor, ama bazı kaynakların söylentilerinin de gerçek olduğunu görüyoruz. Bu defaki söylenti de sağlam bir kaynağa dayanıyor.
 
     Bu ayki Official Playstation Magazine (OPM) yani Resmi Playstation Dergisi'inde yer alan bilgiye göre "Far Cry 3, 2011 yılında piyasaya çıkabilir". OPM, resmi bir açıklamayı duyurmuş değil, ama onların bu söylentiyi sağlam bir kaynaktan aldığını düşünebiliriz.
 
     Far Cry 3'ün söylentileri ilk olarak 2008 yılında başlamıştı. Daha sonra Far Cry 2'nin senaryo yazarı Far Cry 3'ün çok etkileyici olacağını iddia etmişti, hatta oyunun Antartika'da geçmesinin bile mümkün olduğu söylenmişti.
 
     Ubisoft, Far Cry 3'ü 2011 sonunda çıkarır mı bilinmez, ama umarız Far Cry 2'deki hatalarını tekrarlamayacaklarından emin olurlar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 30 Dk önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 1 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 1 Saat önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler